Wilfred Genee over terugkeer Vandaag Inside: "Stevige discussie gehad met John de Mol"

Wilfred Genee over terugkeer Vandaag Inside: "Stevige discussie gehad met John de Mol"

Na een afwezigheid van twee weken keerde Vandaag Inside maandagavond terug op SBS6. Wilfred Genee werd 'the morning after' gebeld door zijn oud-collega's van de ochtendshow van Veronica Inside. De presentator vertelt openhartig over de "stevige discussie" die de heren van VI hebben gevoerd met John de Mol.

Lees verder onder de video.

<em>Wilfred Genee</em> over terugkeer <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Stevige discussie gehad met John de Mol&quot; Na een afwezigheid van twee weken keerde Vandaag Inside maandagavond terug op SBS6. Wilfred Genee werd 'the morning after' gebeld door zijn oud-collega's van de ochtendshow van Veronica Inside. De presentator vertelt openhartig over de "stevige discussie" die de heren van VI hebben gevoerd met John de Mol. Lees verder onder de video. TeleurgesteldOok zei Genee dat hij enigszins teleurgesteld was in de rugdekking - of het gebrek daaraan - dat de mannen hebben gekregen van Talpa. "Ik begrijp ook dat Talpa een pittige periode achter de rug heeft, maar ik heb het gevoel dat dat ook anders had gekund," aldus Genee. Wel beaamt Genee dat het allemaal de "eigen schuld" van Johan Derksen, René van der Gijp én hemzelf is, maar hij baalt wel van de invloed die het heeft gehad op zijn gezin. Bekijk het fragment uit de ochtendshow van Veronica Inside hierboven. Vandaag Inside is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen steekt middelvinger op in Vandaag Inside: ‘Hypocriete klootzakken!’ (video) Bekijk deze video » Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Teleurgesteld
Ook zei Genee dat hij enigszins teleurgesteld was in de rugdekking - of het gebrek daaraan - dat de mannen hebben gekregen van Talpa. "Ik begrijp ook dat Talpa een pittige periode achter de rug heeft, maar ik heb het gevoel dat dat ook anders had gekund," aldus Genee. Wel beaamt Genee dat het allemaal de "eigen schuld" van Johan Derksen, René van der Gijp én hemzelf is, maar hij baalt wel van de invloed die het heeft gehad op zijn gezin.

Bekijk het fragment uit de ochtendshow van Veronica Inside hierboven.

Vandaag Inside is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee over terugkeer Vandaag Inside: "Stevige discussie gehad met John de Mol" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV