Zien: Anouk Smulders uit kritiek op eerste uitzending van Vandaag Inside na ophef

Zien: Anouk Smulders uit kritiek op eerste uitzending van Vandaag Inside na ophef

Zien: <em>Anouk Smulders</em> uit kritiek op eerste uitzending van <em>Vandaag Inside</em> na ophef Dinsdag besprak Shownieuws de eerste uitzending van Vandaag Inside na alle ophef rondom Johan Derksen en zijn kaarsenuitspraak. Anouk Smulders heeft het over de vrouwen die te gast waren. Ze vindt dat ze wat pittiger mochten reageren: "Het leek alsof ze even op het strafbankje zaten." Bekijk hierboven de Shownieuws-video over de terugkeer van Vandaag Inside. Bekijk ook 'Mannen Vandaag Inside benaderd om Khalid & Sophie over te nemen' Bekijk deze video » Heleen van Royen in Vandaag Inside: 'Nieuw concept, we gaan naar elkaar luisteren' Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dinsdag besprak Shownieuws de eerste uitzending van Vandaag Inside na alle ophef rondom Johan Derksen en zijn kaarsenuitspraak. Anouk Smulders heeft het over de vrouwen die te gast waren. Ze vindt dat ze wat pittiger mochten reageren: "Het leek alsof ze even op het strafbankje zaten."

Bekijk hierboven de Shownieuws-video over de terugkeer van Vandaag Inside.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Anouk Smulders uit kritiek op eerste uitzending van Vandaag Inside na ophef of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV