Heleen van Royen wil terugkeren in Vandaag Inside: "Ordinair, seks? Graag!"

Heleen van Royen wil terugkeren in Vandaag Inside: "Ordinair, seks? Graag!"

Heleen van Royen schoof maandagavond aan in Vandaag Inside. Een pikant moment, want het was dé comeback-uitzending van het programma na de enorme 'kaars-rel' rond Johan Derksen. De schrijfster vond Derksen opvallend rustig, vertelt ze na de uitzending: "Ik had meer testosteron verwacht." Ook komt ze graag terug als het over seks gaat en ordinair wordt: "Graag!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Heleen van Royen</em> wil terugkeren in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Ordinair, seks? Graag!&quot; Heleen van Royen schoof maandagavond aan in Vandaag Inside. Een pikant moment, want het was dé comeback-uitzending van het programma na de enorme 'kaars-rel' rond Johan Derksen. De schrijfster vond Derksen opvallend rustig, vertelt ze na de uitzending: "Ik had meer testosteron verwacht." Ook komt ze graag terug als het over seks gaat en ordinair wordt: "Graag!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. "Laat gaan"In gesprek met Wilfred Genee biecht Van Royen op dat ze 's ochtends nog wel enigszins nerveus was voor haar bezoek aan Vandaag Inside, maar toen ze er eenmaal zat voelde ze zich volledig op haar gemak. Ze is ook van mening dat het programma nu weer gewoon door moet gaan en het hoofdstuk rond 'de kaars' moet afsluiten: "Laat gaan!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Laat gaan"
In gesprek met Wilfred Genee biecht Van Royen op dat ze 's ochtends nog wel enigszins nerveus was voor haar bezoek aan Vandaag Inside, maar toen ze er eenmaal zat voelde ze zich volledig op haar gemak. Ze is ook van mening dat het programma nu weer gewoon door moet gaan en het hoofdstuk rond 'de kaars' moet afsluiten: "Laat gaan!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's