Vandaag Inside: Johan Derksen vindt Ronald Molendijk voortaan een toffe gozer

Vandaag Inside: Johan Derksen vindt Ronald Molendijk voortaan een toffe gozer

Ronald Molendijk was gisteren onderwerp van gesprek tijdens de veelbesproken terugkeer van Vandaag Inside. De dj liet onlangs weten tegen het cancelen van de talkshow te zijn, ondanks dat de heren hem regelmatig flink aanpakken. Het standpunt van Molendijk werd gewaardeerd door Johan Derksen: "Ik heb altijd gezegd, dat vind ik een toffe gozer", grapte die. Bekijk hieronder hoe Molendijk daar dan weer op reageert, in het fragment van Shownieuws.

Vandaag Inside: <em>Johan Derksen</em> vindt Ronald Molendijk voortaan een toffe gozer Ronald Molendijk was gisteren onderwerp van gesprek tijdens de veelbesproken terugkeer van Vandaag Inside. De dj liet onlangs weten tegen het cancelen van de talkshow te zijn, ondanks dat de heren hem regelmatig flink aanpakken. Het standpunt van Molendijk werd gewaardeerd door Johan Derksen: "Ik heb altijd gezegd, dat vind ik een toffe gozer", grapte die. Bekijk hieronder hoe Molendijk daar dan weer op reageert, in het fragment van Shownieuws. Bekijk ook Ronald Molendijk: 'Bloedhonden van RTL en NPO stonden direct klaar om Derksen te cancelen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vandaag Inside: Johan Derksen vindt Ronald Molendijk voortaan een toffe gozer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV