'Mannen Vandaag Inside benaderd om Khalid & Sophie over te nemen'

'Mannen Vandaag Inside benaderd om Khalid & Sophie over te nemen'

Direct na afloop van de terugkeer van Vandaag Inside wist de pers Wilfred Genee en René van der Gijp te tackelen voor een eerste reactie op de uitzending. Die laatste: "Laten we hopen dat we inderdaad weer gewoon foute grappen kunnen maken."

'Khalid & Sophie overnemen'
Tijdens het programma vertelde Johan Derksen ook dat ze de afgelopen weken door de NPO benaderd zijn voor een dagelijkse talkshow. Wat is er waar van dat verhaal? "We hadden een aanbieding om Khalid & Sophie over te nemen, vijf keer in de week. Toen zei ik van... laten we nou gewoon afwachten", aldus Van der Gijp. Boulevard-verslaggever Lex Uiting kan dat bijna niet geloven: "Je lult nu toch gewoon." Bekijk de video van De Telegraaf, waarin ook Genee op dit verhaal reageert, hieronder.

'Mannen Vandaag Inside benaderd om <em>Khalid &amp; Sophie</em> over te nemen' Direct na afloop van de terugkeer van Vandaag Inside wist de pers Wilfred Genee en René van der Gijp te tackelen voor een eerste reactie op de uitzending. Die laatste: "Laten we hopen dat we inderdaad weer gewoon foute grappen kunnen maken." 'Khalid & Sophie overnemen'Tijdens het programma vertelde Johan Derksen ook dat ze de afgelopen weken door de NPO benaderd zijn voor een dagelijkse talkshow. Wat is er waar van dat verhaal? "We hadden een aanbieding om Khalid & Sophie over te nemen, vijf keer in de week. Toen zei ik van... laten we nou gewoon afwachten", aldus Van der Gijp. Boulevard-verslaggever Lex Uiting kan dat bijna niet geloven: "Je lult nu toch gewoon." Bekijk de video van De Telegraaf, waarin ook Genee op dit verhaal reageert, hieronder. Bekijk ook Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen vindt Ronald Molendijk voortaan een toffe gozer Bekijk deze video »
TV :
'Mannen Vandaag Inside benaderd om Khalid & Sophie over te nemen'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 'Mannen Vandaag Inside benaderd om Khalid & Sophie over te nemen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV