Lang Leve de Liefde: Lucia zoekt eigenlijk een TikTok-man

Lang Leve de Liefde: Lucia zoekt eigenlijk een TikTok-man

Dinsdag 17 mei 2022 om 11:56

Hoe ziet de droomman van Lucia eruit? Dat hij geen buikje mag hebben vertelde ze gisteren al maar wat zijn de verdere eisen? "Ik doe dus TikTok en als ik een man heb, die mij daar een beetje in helpen en steunen, weet je wel. Hoe leuk zou het zijn, als ik dat met z'n tweeën kan doen. Dus ik zoek niet een man die zegt... ik moet daar niets van weten." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde: Lucia zoekt eigenlijk een <em>TikTok-man</em> Hoe ziet de droomman van Lucia eruit? Dat hij geen buikje mag hebben vertelde ze gisteren al maar wat zijn de verdere eisen? "Ik doe dus TikTok en als ik een man heb, die mij daar een beetje in helpen en steunen, weet je wel. Hoe leuk zou het zijn, als ik dat met z'n tweeën kan doen. Dus ik zoek niet een man die zegt... ik moet daar niets van weten." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: kast Ruud staat vol foto’s en potjes as van overleden katten Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Lucia vindt buikje van date 'moeilijk' Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's