De eerste beelden van Voor Hetzelfde Geld afl. 1 met Lean en Remco uit Amsterdam

De eerste beelden van Voor Hetzelfde Geld afl. 1 met Lean en Remco uit Amsterdam

Lean en Remco moeten hun geliefde Amsterdam verlaten. De woningprijzen schieten door het dak en ook Lean en Remco is het (nog) niet gelukt een nieuwe woning te bemachtigen. Lukt het ze nu wel? Kijk vanavond naar de eerste aflevering van 'Voor Hetzelfde Geld', waarin dit Amsterdams stel met twee kinderen wil verhuizen. Bekijk een fragment hieronder.

Voor Hetzelfde Geld is vanaf 17 mei elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Voor Hetzelfde Geld terugkijken via Gids.tv.

De eerste beelden van <em>Voor Hetzelfde Geld</em> afl. 1 met <em>Lean</em> en <em>Remco</em> uit Amsterdam Lean en Remco moeten hun geliefde Amsterdam verlaten. De woningprijzen schieten door het dak en ook Lean en Remco is het (nog) niet gelukt een nieuwe woning te bemachtigen. Lukt het ze nu wel? Kijk vanavond naar de eerste aflevering van 'Voor Hetzelfde Geld', waarin dit Amsterdams stel met twee kinderen wil verhuizen. Bekijk een fragment hieronder. Voor Hetzelfde Geld is vanaf 17 mei elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Voor Hetzelfde Geld terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de promo van Voor Hetzelfde Geld: vanaf 17 mei te zien op RTL 4 Bekijk deze video » Zien: Natasja Froger bij Koffietijd over nieuw seizoen van Voor hetzelfde geld Bekijk deze video »
TV :
De eerste beelden van Voor Hetzelfde Geld afl. 1 met Lean en Remco uit Amsterdam


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De eerste beelden van Voor Hetzelfde Geld afl. 1 met Lean en Remco uit Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV