Dinsdag in Zeeman Confronteert: stalkers: Oude bekende gaat wéér de mist in

Dinsdag in Zeeman Confronteert: stalkers: Oude bekende gaat wéér de mist in

Vorige week startte een nieuwe seizoen Zeeman Confronteert: stalkers. In de tweede aflevering zien we een oude bekende. In een vorig seizoen heeft Thijs Zeeman te maken met een stalker die de zoon blijkt te zijn van Edward, die zich heeft aangemeld voor het programma. Hoewel de zoon toen uit huis is geplaatst, gaat hij nu vermoedelijk weer de fout in en stalkt hij zijn vriendin, de dochter van Nynke. Bekijk de beelden van aflevering 2 hieronder.

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Dinsdag in <em>Zeeman Confronteert: stalkers</em>: Oude bekende gaat wéér de mist in Vorige week startte een nieuwe seizoen Zeeman Confronteert: stalkers. In de tweede aflevering zien we een oude bekende. In een vorig seizoen heeft Thijs Zeeman te maken met een stalker die de zoon blijkt te zijn van Edward, die zich heeft aangemeld voor het programma. Hoewel de zoon toen uit huis is geplaatst, gaat hij nu vermoedelijk weer de fout in en stalkt hij zijn vriendin, de dochter van Nynke. Bekijk de beelden van aflevering 2 hieronder. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in 'Zeeman confronteert: stalkers': Jan steekt banden van ex Suzie lek Bekijk deze video » Zien: Stalker van Suzie op heterdaad betrapt en prikt banden lek (Zeeman Confronteert) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Zeeman Confronteert: stalkers: Oude bekende gaat wéér de mist in

Actuele video's

Meer actuele video's