Video: Bachelor Thomas van der Vlugt uit de kleren voor Chantal Janzen

Video: Bachelor Thomas van der Vlugt uit de kleren voor Chantal Janzen

Het juninummer van &C heeft de titel 'Oh oh libido'. En met wie kun je het beter over libido hebben dan met Thomas 'Bachelor' van der Vlugt? Chantal Janzen, van wie het blad is, vraagt hem letterlijk het hemd van het lijf. Zo wil ze weten met hoeveel kandidaten hij heeft geflikflooid tijdens de opnames in Mexico.

Merel
In het groot interview vertelt Thomas aan Chantal over zijn relatie met Bachelor-winnares Merel Beks: 'Ja, ik ben nog steeds lekker aan het daten met haar. We zijn stapelgek op elkaar, dat hadden we niet zien aankomen.'

Bekijk de beelden van Chantal en Thomas hieronder.

Video: Bachelor <em>Thomas van der Vlugt</em> uit de kleren voor <em>Chantal Janzen</em> Het juninummer van &C heeft de titel 'Oh oh libido'. En met wie kun je het beter over libido hebben dan met Thomas 'Bachelor' van der Vlugt? Chantal Janzen, van wie het blad is, vraagt hem letterlijk het hemd van het lijf. Zo wil ze weten met hoeveel kandidaten hij heeft geflikflooid tijdens de opnames in Mexico. MerelIn het groot interview vertelt Thomas aan Chantal over zijn relatie met Bachelor-winnares Merel Beks: 'Ja, ik ben nog steeds lekker aan het daten met haar. We zijn stapelgek op elkaar, dat hadden we niet zien aankomen.' Bekijk de beelden van Chantal en Thomas hieronder. Bekijk ook Succesvol Bachelor-koppel Merel Beks en Thomas van der Vlugt zijn in de wolken (video) Bekijk deze video » Bachelor Thomas van der Vlugt verrast Merel Beks op haar verjaardag (video) Bekijk deze video » Q&A Bachelor Thomas & Merel: "Schoonmaakster heeft al m'n rozen weggegooid" Bekijk deze video »
Show :
Video: Bachelor Thomas van der Vlugt uit de kleren voor Chantal Janzen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV