Puberruil: Epilepsie maakt het voor deze jongen moeilijk om bij de 'kudde' te horen (video)

Puberruil: Epilepsie maakt het voor deze jongen moeilijk om bij de 'kudde' te horen (video)

Dinsdag 17 mei 2022 om 14:11

Jan Kooijman is elke dinsdag te zien in het programma Puberruil. Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering waarin twee pubers een weeklang van leven ruilen. Bekijk de eerste beelden van de aflevering van 17 mei hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Puberruil</em>: Epilepsie maakt het voor deze jongen moeilijk om bij de 'kudde' te horen (video) Jan Kooijman is elke dinsdag te zien in het programma Puberruil. Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering waarin twee pubers een weeklang van leven ruilen. Bekijk de eerste beelden van de aflevering van 17 mei hieronder. Tekst gaat verder onder de video. EpilepsieIn deze aflevering zien we hoe een puber moeite heeft met uitgaan en drukte door zijn epilepsie: "Ik wil niet achter de kudde aanlopen, maar bij de kudde horen." Bekijk een fragment hierboven. Puberruil is elke dinsdag rond 21:00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Puberruil terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tim ruilt een week met Marokkaanse Rayan: "Jullie zijn zoals mijn ouders" (Puberruil) Bekijk deze video » Puberruil: Luchtalarm waarschuwt bewoners voor etenstijd (video) Bekijk deze video »

Epilepsie
In deze aflevering zien we hoe een puber moeite heeft met uitgaan en drukte door zijn epilepsie: "Ik wil niet achter de kudde aanlopen, maar bij de kudde horen." Bekijk een fragment hierboven.

Puberruil is elke dinsdag rond 21:00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Puberruil terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's