Zien: Team Renze Klamer zeer zelfverzekerd in 10 voor Taal

Zien: Team Renze Klamer zeer zelfverzekerd in 10 voor Taal

Dinsdag 17 mei 2022 om 15:46

Vanavond zien we een nieuwe aflevering van 10 voor Taal. Bekijk hieronder een fragment met o.a. Renze Klamer aan de desk.

Lees verder onder de video.

Zien: Team Renze Klamer zeer zelfverzekerd in <em>10 voor Taal</em> Vanavond zien we een nieuwe aflevering van 10 voor Taal. Bekijk hieronder een fragment met o.a. Renze Klamer aan de desk. Lees verder onder de video. Hoge cijfersIn maart liet RTL weten dat Renze Klamer dit jaar nog een eigen talkshow krijgt. Vanavond is hij te zien in de spelshow 10 voor Taal. Zal hij met zijn hoge cijfers voor het vak Nederlands vanavond het andere team verslaan? Bekijk een fragment van 10 voor Taal 10 voor Taal is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bert van Leeuwen wordt uitgelachen om antwoord in 10 voor Taal (video) Bekijk deze video » Merel Westrik brult van het lachen in 10 voor Taal (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Team Renze Klamer zeer zelfverzekerd in 10 voor Taal

Hoge cijfers
In maart liet RTL weten dat Renze Klamer dit jaar nog een eigen talkshow krijgt. Vanavond is hij te zien in de spelshow 10 voor Taal. Zal hij met zijn hoge cijfers voor het vak Nederlands vanavond het andere team verslaan? Bekijk een fragment van 10 voor Taal

10 voor Taal is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's