Zien: Sigrid Kaag reageert op aanval Johan Derksen bij Vandaag Inside

Zien: Sigrid Kaag reageert op aanval Johan Derksen bij Vandaag Inside

Johan Derksen liet maandag in Vandaag Inside weten dat er één vrouw is die ervoor heeft gezorgd dat hij terug wilde keren op televisie: Sigrid Kaag. De D66-politica sprak eerder uit dat het goed was dat Johan was gestopt, ondanks dat ze het programma nooit gezien had. Johan bestempelde haar uitspraken als 'lelijk'. Derksen: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" Kaag reageert nu door te zeggen dat ze viel over Johans uitspraken, niet over hem als persoon.

Bekijk Sigrids reactie op de sneer van Johan Derksen hieronder

Zien: Sigrid Kaag reageert op aanval <em>Johan Derksen</em> bij <em>Vandaag Inside</em> Johan Derksen liet maandag in Vandaag Inside weten dat er één vrouw is die ervoor heeft gezorgd dat hij terug wilde keren op televisie: Sigrid Kaag. De D66-politica sprak eerder uit dat het goed was dat Johan was gestopt, ondanks dat ze het programma nooit gezien had. Johan bestempelde haar uitspraken als 'lelijk'. Derksen: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" Kaag reageert nu door te zeggen dat ze viel over Johans uitspraken, niet over hem als persoon. Bekijk Sigrids reactie op de sneer van Johan Derksen hieronder Bekijk ook Lilian Marijnissen in Op1 over handelen Sigrid Kaag in MeToo-zaak: 'Beetje discutabel' Bekijk deze video » Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" Bekijk deze video »
Show :
Zien: Sigrid Kaag reageert op aanval Johan Derksen bij Vandaag Inside


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sigrid Kaag reageert op aanval Johan Derksen bij Vandaag Inside of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV