VI-mannen kregen aanbieding overnemen Khalid & Sophie, programma zelf wist van niets (video)

VI-mannen kregen aanbieding overnemen Khalid & Sophie, programma zelf wist van niets (video)

De mannen van VI hebben er een kleine vakantie opzitten nadat zij van de buis verdwenen door uitspraken van Johan Derksen. Op maandag 16 mei verschenen zij echter weer op televisie, maar het had niet veel gescheeld of het dynamische trio had bij een andere omroep gezeten.

<em>VI-mannen</em> kregen aanbieding overnemen <em>Khalid &amp; Sophie</em>, programma zelf wist van niets (video) De mannen van VI hebben er een kleine vakantie opzitten nadat zij van de buis verdwenen door uitspraken van Johan Derksen. Op maandag 16 mei verschenen zij echter weer op televisie, maar het had niet veel gescheeld of het dynamische trio had bij een andere omroep gezeten. Wisten van nietsDe mannen zouden namelijk een aanbod hebben gekregen om Khalid & Sophie over te nemen: "Johan is degene die met die mensen gesproken heeft", aldus René van der Gijp. Het programma Khalid & Sophie wist zelf echter van niets. Rob Goossens klaart de lucht: "Ze hebben er zelf een invulling van gemaakt. Er is nooit concreet sprake geweest van een overstap." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Arjan uit Married at First Sight gaat binnenkort zelf mensen trouwen Bekijk deze video » 'Tigri' opgepakt in onderzoek dood Jody Lukoki: "Relatie tussen mishandeling en dood?" (video) Bekijk deze video » Video: 17-jarige profvoetballer Jake Daniels hoopt rolmodel te zijn door coming-out Bekijk deze video » Paul de Leeuw over samenwerking met Hans Kesting: "Gerard en Gordon voor hoogopgeleiden" (video) Bekijk deze video » Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard Bekijk deze video » Eric de Munck over oorlogsfilm Operation Mincemeat: "James Bond-achtige spionagefilm" (video) Bekijk deze video » Rob Goossens: "Mensen vinden Meilandjes stiekem leuk om aan te ergeren" (video) Bekijk deze video »
TV :
VI-mannen kregen aanbieding overnemen Khalid & Sophie, programma zelf wist van niets (video)

Wisten van niets
De mannen zouden namelijk een aanbod hebben gekregen om Khalid & Sophie over te nemen: "Johan is degene die met die mensen gesproken heeft", aldus René van der Gijp. Het programma Khalid & Sophie wist zelf echter van niets. Rob Goossens klaart de lucht: "Ze hebben er zelf een invulling van gemaakt. Er is nooit concreet sprake geweest van een overstap."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV