Video: 17-jarige profvoetballer Jake Daniels hoopt rolmodel te zijn door coming-out

Video: 17-jarige profvoetballer Jake Daniels hoopt rolmodel te zijn door coming-out

Jake Daniels, profvoetballer voor Blackpool, heeft naar buiten gebracht dat hij op mannen valt. Hij hoopt met deze coming-out een rolmodel te kunnen zijn en daarmee een taboe te doorbreken. De 17-jarige voetballer is opgelucht dat hij dit geheim kwijt kan: "Ik was er klaar voor m'n verhaal te vertellen. Ik wilde niet steeds liegen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: 17-jarige profvoetballer <em>Jake Daniels</em> hoopt rolmodel te zijn door <em>coming-out</em> Jake Daniels, profvoetballer voor Blackpool, heeft naar buiten gebracht dat hij op mannen valt. Hij hoopt met deze coming-out een rolmodel te kunnen zijn en daarmee een taboe te doorbreken. De 17-jarige voetballer is opgelucht dat hij dit geheim kwijt kan: "Ik was er klaar voor m'n verhaal te vertellen. Ik wilde niet steeds liegen." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Arjan uit Married at First Sight gaat binnenkort zelf mensen trouwen Bekijk deze video » VI-mannen kregen aanbieding overnemen Khalid & Sophie, programma zelf wist van niets (video) Bekijk deze video » 'Tigri' opgepakt in onderzoek dood Jody Lukoki: "Relatie tussen mishandeling en dood?" (video) Bekijk deze video » Paul de Leeuw over samenwerking met Hans Kesting: "Gerard en Gordon voor hoogopgeleiden" (video) Bekijk deze video » Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard Bekijk deze video » Eric de Munck over oorlogsfilm Operation Mincemeat: "James Bond-achtige spionagefilm" (video) Bekijk deze video » Rob Goossens: "Mensen vinden Meilandjes stiekem leuk om aan te ergeren" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: 17-jarige profvoetballer Jake Daniels hoopt rolmodel te zijn door coming-out


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: 17-jarige profvoetballer Jake Daniels hoopt rolmodel te zijn door coming-out of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV