Video: neem een kijkje in miljoenenpenthouse Lee Towers

Video: neem een kijkje in miljoenenpenthouse Lee Towers

Lee Towers heeft behoorlijk carrière gemaakt als zanger met de gouden microfoon, niet gek dat hij riant woont aan zee. Toch gaat hij na 34 jaar afscheid nemen van zijn miljoenenpenthouse in hartje Scheveningen. Het prachtige stulpje heeft uitzicht op zee en kent een moderne inrichting.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Video: neem een kijkje in miljoenenpenthouse <em>Lee Towers</em> Lee Towers heeft behoorlijk carrière gemaakt als zanger met de gouden microfoon, niet gek dat hij riant woont aan zee. Toch gaat hij na 34 jaar afscheid nemen van zijn miljoenenpenthouse in hartje Scheveningen. Het prachtige stulpje heeft uitzicht op zee en kent een moderne inrichting. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Secret Duets gemist? Ruth Jacott wordt aangezien voor Paul de Leeuw en Lee Towers Bekijk deze video » Afscheid Leo Lukassen: Marga Bult en Lee Towers eren artiestenmanager (video) Bekijk deze video » Zien: Lee Towers emotioneel na fantastisch duet in Onmogelijke Duetten Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: neem een kijkje in miljoenenpenthouse Lee Towers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV