Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Johnny Depp en Amber Heard stonden gisteren (16 mei) weer tegenover elkaar in de rechtbank. We hebben de meest persoonlijke verhalen te horen gekregen en de bizarre details van hun relatie blijven op de tafel komen.

Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak <em>Johnny Depp</em> en Amber Heard Johnny Depp en Amber Heard stonden gisteren (16 mei) weer tegenover elkaar in de rechtbank. We hebben de meest persoonlijke verhalen te horen gekregen en de bizarre details van hun relatie blijven op de tafel komen. DetailsTijdens de rechtszaak gaat het over uitwerpselen die in bed zijn gevonden, het hevige drugsgebruik en een persoonlijke video waarin te zien is dat Depp door het lint gaat. Ook zou de 8 miljoen die er na de scheiding vrij is gekomen voor Heard, helemaal niet gedoneerd zijn aan het goede doel zoals ze eerder in een interview vertelde. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Details
Tijdens de rechtszaak gaat het over uitwerpselen die in bed zijn gevonden, het hevige drugsgebruik en een persoonlijke video waarin te zien is dat Depp door het lint gaat. Ook zou de 8 miljoen die er na de scheiding vrij is gekomen voor Heard, helemaal niet gedoneerd zijn aan het goede doel zoals ze eerder in een interview vertelde.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's