Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Johnny Depp en Amber Heard stonden gisteren (16 mei) weer tegenover elkaar in de rechtbank. We hebben de meest persoonlijke verhalen te horen gekregen en de bizarre details van hun relatie blijven op de tafel komen.

Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak <em>Johnny Depp</em> en Amber Heard Johnny Depp en Amber Heard stonden gisteren (16 mei) weer tegenover elkaar in de rechtbank. We hebben de meest persoonlijke verhalen te horen gekregen en de bizarre details van hun relatie blijven op de tafel komen. DetailsTijdens de rechtszaak gaat het over uitwerpselen die in bed zijn gevonden, het hevige drugsgebruik en een persoonlijke video waarin te zien is dat Depp door het lint gaat. Ook zou de 8 miljoen die er na de scheiding vrij is gekomen voor Heard, helemaal niet gedoneerd zijn aan het goede doel zoals ze eerder in een interview vertelde. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Arjan uit Married at First Sight gaat binnenkort zelf mensen trouwen Bekijk deze video » VI-mannen kregen aanbieding overnemen Khalid & Sophie, programma zelf wist van niets (video) Bekijk deze video » 'Tigri' opgepakt in onderzoek dood Jody Lukoki: "Relatie tussen mishandeling en dood?" (video) Bekijk deze video » Video: 17-jarige profvoetballer Jake Daniels hoopt rolmodel te zijn door coming-out Bekijk deze video » Paul de Leeuw over samenwerking met Hans Kesting: "Gerard en Gordon voor hoogopgeleiden" (video) Bekijk deze video » Eric de Munck over oorlogsfilm Operation Mincemeat: "James Bond-achtige spionagefilm" (video) Bekijk deze video » Rob Goossens: "Mensen vinden Meilandjes stiekem leuk om aan te ergeren" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Details
Tijdens de rechtszaak gaat het over uitwerpselen die in bed zijn gevonden, het hevige drugsgebruik en een persoonlijke video waarin te zien is dat Depp door het lint gaat. Ook zou de 8 miljoen die er na de scheiding vrij is gekomen voor Heard, helemaal niet gedoneerd zijn aan het goede doel zoals ze eerder in een interview vertelde.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: dit zijn de bizarre details uit rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV