Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Voor hetzelfde geld

Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Voor hetzelfde geld van start op RTL 4. Hierin helpt Natasja Froger diverse stellen bij hun zoektocht naar een nieuw huis. Wat kun je voor het budget op verschillende plekken in het land bemachtigen? Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de promo van Voor Hetzelfde Geld: vanaf 17 mei te zien op RTL 4 Bekijk deze video » De eerste beelden van Voor Hetzelfde Geld afl. 1 met Lean en Remco uit Amsterdam Bekijk deze video » HuizenmarktDe Nederlandse huizenmarkt is nog altijd oververhit. Woningen gaan voor recordbedragen weg en er wordt met tienduizenden euro's boven de vraagprijs geboden. Veel Randstedelingen zoeken hun heil elders in Nederland, waar de prijzen wat lager liggen - maar met negatieve gevolgen, want nu betaal je ook 'in de provincie' de hoofdprijs. Ras-AmsterdammerVoor hetzelfde geld draagt daar nog een steentje aan bij, want ras-Amsterdammer Remco, zijn vrouw Lean en hun twee kinderen moeten met tegenzin de hoofdstad verlaten. Ze groeien hun appartement uit, maar een groter huis in de hoofdstad kunnen ze niet betalen. Hoe gaan zij de stap ervaren om de Amsterdam uit te gaan en in een dorp te wonen? Bekijk ook Video: grote problemen op de huizenmarkt zorgen voor minder jongeren in dorpen Bekijk deze video » Nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken vanaf 16 mei bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Voor hetzelfde geld van start op RTL 4. Hierin helpt Natasja Froger diverse stellen bij hun zoektocht naar een nieuw huis. Wat kun je voor het budget op verschillende plekken in het land bemachtigen?

Huizenmarkt
De Nederlandse huizenmarkt is nog altijd oververhit. Woningen gaan voor recordbedragen weg en er wordt met tienduizenden euro's boven de vraagprijs geboden. Veel Randstedelingen zoeken hun heil elders in Nederland, waar de prijzen wat lager liggen - maar met negatieve gevolgen, want nu betaal je ook 'in de provincie' de hoofdprijs.

Ras-Amsterdammer
Voor hetzelfde geld draagt daar nog een steentje aan bij, want ras-Amsterdammer Remco, zijn vrouw Lean en hun twee kinderen moeten met tegenzin de hoofdstad verlaten. Ze groeien hun appartement uit, maar een groter huis in de hoofdstad kunnen ze niet betalen. Hoe gaan zij de stap ervaren om de Amsterdam uit te gaan en in een dorp te wonen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Voor hetzelfde geld

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV