Opsporing Verzocht: 43-jarige Mohamed Nyabi op Nationale Opsporingslijst

Opsporing Verzocht: 43-jarige Mohamed Nyabi op Nationale Opsporingslijst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 17 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 17 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 43-jarige Mohamed Nyabi op <em>Nationale Opsporingslijst</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 17 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 17 mei terugkijken. De 43-jarige Mohammed Nyabi is voortvluchtig en staat momenteel op de Nationale Opsporingslijst. Hij wordt verdacht van onder meer handel in wapens en verdovende middelen. Mocht je iets van hem gezien of vernomen hebben, neem dan contact op met de politie. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 43-jarige Mohamed Nyabi op Nationale Opsporingslijst

De 43-jarige Mohammed Nyabi is voortvluchtig en staat momenteel op de Nationale Opsporingslijst. Hij wordt verdacht van onder meer handel in wapens en verdovende middelen. Mocht je iets van hem gezien of vernomen hebben, neem dan contact op met de politie.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's