Opsporing Verzocht gemist? simpele botsing mondt uit in zware mishandeling Almere

Opsporing Verzocht gemist? simpele botsing mondt uit in zware mishandeling Almere

Dinsdag 17 mei 2022 om 21:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 17 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 17 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? simpele botsing mondt uit in zware mishandeling <em>Almere</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 17 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 17 mei terugkijken. Op zondag 5 december loopt het slachtoffer het centrum van Almere in wanneer hij in botsing komt met een voorbijganger. Normaal gesproken zeg je sorry en vervolg je de route, maar dit keer krijgt het slachtoffer, een Syrische vluchteling, een aantal rake klappen van de dader. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? simpele botsing mondt uit in zware mishandeling Almere

Op zondag 5 december loopt het slachtoffer het centrum van Almere in wanneer hij in botsing komt met een voorbijganger. Normaal gesproken zeg je sorry en vervolg je de route, maar dit keer krijgt het slachtoffer, een Syrische vluchteling, een aantal rake klappen van de dader.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's