Opsporing Verzocht: één verdachte van straatroof nog op vrije voeten Boxmeer

Opsporing Verzocht: één verdachte van straatroof nog op vrije voeten Boxmeer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 17 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 17 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: één verdachte van straatroof nog op vrije voeten <em>Boxmeer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 17 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 17 mei terugkijken. Tijdens de carnavalsnacht van maandag 28 februari op dinsdag 1 maart hebben twee mannen niet de intentie om gezellig carnaval te vieren in Boxmeer. Zij zijn op andermans spullen uit. De twee verdachten bedreigen een 18-jarig slachtoffer met een mes en maken diens telefoon buit. Eén verdachte is nog steeds spoorloos. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: één verdachte van straatroof nog op vrije voeten Boxmeer

Tijdens de carnavalsnacht van maandag 28 februari op dinsdag 1 maart hebben twee mannen niet de intentie om gezellig carnaval te vieren in Boxmeer. Zij zijn op andermans spullen uit. De twee verdachten bedreigen een 18-jarig slachtoffer met een mes en maken diens telefoon buit. Eén verdachte is nog steeds spoorloos.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's