Zien: Sigrid Kaag reageert op terugkeer Johan Derksen, vergeet problemen bij D66

Zien: Sigrid Kaag reageert op terugkeer Johan Derksen, vergeet problemen bij D66

Johan Derksen haalde maandag, bij zijn terugkeer op televisie, ongenadig hard uit naar Sigrid Kaag. Zij was - volgens hem - de belangrijkste motivatie om tóch door te gaan met het programma. De grote vraag is natuurlijk wat Sigrid Kaag zélf van de terugkeer van Derksen vond.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Sigrid Kaag</em> reageert op terugkeer <em>Johan Derksen</em>, vergeet problemen bij D66 Johan Derksen haalde maandag, bij zijn terugkeer op televisie, ongenadig hard uit naar Sigrid Kaag. Zij was - volgens hem - de belangrijkste motivatie om tóch door te gaan met het programma. De grote vraag is natuurlijk wat Sigrid Kaag zélf van de terugkeer van Derksen vond. Lees verder onder de video. D66Daar zei ze het volgende over: "Ik denk dat het belangrijker is dat er geen afleiding is van de kern van de zaak: hoe men spreekt en omgaat met grensoverschrijdend gedrag. Dat er aandacht is voor de mannen en vrouwen die dat hebben meegemaakt." Is dit een kwestie van 'ja zeggen, nee doen'? Kaags eigen partij D66 kan hier namelijk ook nog veel van leren... Bekijk de reacties van Sigrid Kaag en Mark Rutte hierover. Bekijk ook Zien: Sigrid Kaag reageert op aanval Johan Derksen bij Vandaag Inside Bekijk deze video » Reactie Sigrid Kaag op Johan Derksen: "Grensoverschrijdend gedrag moet iedereen aan het hart gaan" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

D66
Daar zei ze het volgende over: "Ik denk dat het belangrijker is dat er geen afleiding is van de kern van de zaak: hoe men spreekt en omgaat met grensoverschrijdend gedrag. Dat er aandacht is voor de mannen en vrouwen die dat hebben meegemaakt." Is dit een kwestie van 'ja zeggen, nee doen'? Kaags eigen partij D66 kan hier namelijk ook nog veel van leren...

Bekijk de reacties van Sigrid Kaag en Mark Rutte hierover.

Actuele video's

Meer actuele video's