Zien: Özcan Akyol doet met hoog stemmetje imitatie van Marc-Marie Huijbregts

Zien: Özcan Akyol doet met hoog stemmetje imitatie van Marc-Marie Huijbregts

Vandaag Inside is terug. Daar is Marc-Marie Huijbregts nu ook achter, want hij moest het dinsdag flink ontgelden in de talkshow. Özcan Akyol vindt het zelfs helemaal geen aardige man; hij heeft zelfs een weinig vleiende imitatie van Huijbregts in huis, waarvoor hij een hoog stemmetje op zet. René van der Gijp gaat stuk om de redactie, die een kuikentje op het scherm projecteert - refererend aan de bijnaam 'piepkuiken'.

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van Vandaag Inside van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Özcan Akyol</em> doet met hoog stemmetje imitatie van <em>Marc-Marie Huijbregts</em> Vandaag Inside is terug. Daar is Marc-Marie Huijbregts nu ook achter, want hij moest het dinsdag flink ontgelden in de talkshow. Özcan Akyol vindt het zelfs helemaal geen aardige man; hij heeft zelfs een weinig vleiende imitatie van Huijbregts in huis, waarvoor hij een hoog stemmetje op zet. René van der Gijp gaat stuk om de redactie, die een kuikentje op het scherm projecteert - refererend aan de bijnaam 'piepkuiken'. Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van Vandaag Inside van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. "Hij kan niks"Met groot sarcasme worden de vele bezoekjes van Huijbregts aan RTL-talkshows besproken. "Zet dan maar vier keer die Marc-Marie aan tafel!" aldus Van der Gijp. Akyol haakt in: "Gezellig! Gangmaker, ja, leuk hè!" Johan Derksen heeft ook nog wel een mening over de 'talenten' van Huijbregts: "Ik heb nog nooit kunnen ontdekken wat hij kan. Hij kan niks! Hij zit daar mee te piepen en heeft af en toe een leuk verhaaltje." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen haalt uit naar Ernst Kuipers: "Er komt geen zinnig woord uit" Bekijk deze video » Vandaag Inside: willen gasten nog even niet aanschuiven bij Genee, Derksen & Van der Gijp? Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Hij kan niks"
Met groot sarcasme worden de vele bezoekjes van Huijbregts aan RTL-talkshows besproken. "Zet dan maar vier keer die Marc-Marie aan tafel!" aldus Van der Gijp. Akyol haakt in: "Gezellig! Gangmaker, ja, leuk hè!" Johan Derksen heeft ook nog wel een mening over de 'talenten' van Huijbregts: "Ik heb nog nooit kunnen ontdekken wat hij kan. Hij kan niks! Hij zit daar mee te piepen en heeft af en toe een leuk verhaaltje."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Özcan Akyol doet met hoog stemmetje imitatie van Marc-Marie Huijbregts of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV