Op1 gemist? Turkije wil Finland en Zweden niet bij NAVO: "Kans dat hij poot niet stijf houdt"

Op1 gemist? Turkije wil Finland en Zweden niet bij NAVO: "Kans dat hij poot niet stijf houdt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Turkije wil Finland en Zweden niet bij <em>NAVO</em>: &quot;Kans dat hij poot niet stijf houdt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Finland en Zweden willen lid worden van de NAVO, dat heeft alles te maken met de agressie van Rusland. Turkije is erop tegen dat de landen aansluiten bij de NAVO. Han ten Broeke reageert: "Ik denk dat er een kans is dat hij zijn poot niet stijf houdt, maar hem intrekt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Milo Schoenmaker in Op1 over drukte aanmeldcentrum Ter Apel: "Elke dag zoeken naar plekken" Bekijk deze video » Milo Schoenmaker in Op1 over vluchtelingen: "Op korte termijn verder met veilgheidsregio's" Bekijk deze video » Rob Bertholee in Op1: "Val van Marioepol is een belangrijke mijlpaal voor Poetin" Bekijk deze video » Zien: Giovanca Ostiana vraagt zich af of je hybride warmtepomp zelf aan kunt leggen (Op1) Bekijk deze video » Renske Leijten kritisch op verplichten hybride warmtepomp: "Neem maar een lening!" Bekijk deze video » Aaltje van Zweden vertelt in Op1 over autistische zoon, die haar leven dirigeert Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Turkije wil Finland en Zweden niet bij NAVO: "Kans dat hij poot niet stijf houdt"

Finland en Zweden willen lid worden van de NAVO, dat heeft alles te maken met de agressie van Rusland. Turkije is erop tegen dat de landen aansluiten bij de NAVO. Han ten Broeke reageert: "Ik denk dat er een kans is dat hij zijn poot niet stijf houdt, maar hem intrekt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Turkije wil Finland en Zweden niet bij NAVO: "Kans dat hij poot niet stijf houdt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV