Rob Bertholee in Op1: "Val van Marioepol is een belangrijke mijlpaal voor Poetin"

Rob Bertholee in Op1: "Val van Marioepol is een belangrijke mijlpaal voor Poetin"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Rob Bertholee in <em>Op1</em>: &quot;Val van <em>Marioepol</em> is een belangrijke mijlpaal voor Poetin&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Na weken van hevig verzet is de Oekraïense havenstad Marioepol dan toch gevallen. Militairen hielden zich nog op in de Azovstal-fabriek, maar zij hebben zich overgegeven aan het Russische leger. Volgens Rob Bertholee is de 'val van Marioepol', zoals we het kunnen noemen, een belangrijke mijlpaal voor Vladimir Poetin. "Het vormt de verbinding naar de Krim en hij kan nu succes claimen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob Bertholee in Op1: "Val van Marioepol is een belangrijke mijlpaal voor Poetin"

Na weken van hevig verzet is de Oekraïense havenstad Marioepol dan toch gevallen. Militairen hielden zich nog op in de Azovstal-fabriek, maar zij hebben zich overgegeven aan het Russische leger. Volgens Rob Bertholee is de 'val van Marioepol', zoals we het kunnen noemen, een belangrijke mijlpaal voor Vladimir Poetin. "Het vormt de verbinding naar de Krim en hij kan nu succes claimen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's