Aaltje van Zweden vertelt in Op1 over autistische zoon, die haar leven dirigeert

Aaltje van Zweden vertelt in Op1 over autistische zoon, die haar leven dirigeert

Woensdag 18 mei 2022 om 07:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Aaltje van Zweden</em> vertelt in <em>Op1</em> over autistische zoon, die haar leven dirigeert Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Aaltje van Zweden - de vrouw van de wereldberoemde dirigent Jaap van Zweden - vertelt bij Op1 over haar leven met een autistische zoon. Daar schreef ze het boek Waar ben je thuis over. Volgens Van Zweden wordt het leven van ouders met een gehandicapt kind gedirigeerd door het kind. Ook vertelt ze dat ze veel angstgevoelens had, bijvoorbeeld wanneer de opvang haar belde: wat zal er nu weer gebeurd zijn? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Aaltje van Zweden vertelt in Op1 over autistische zoon, die haar leven dirigeert

Aaltje van Zweden - de vrouw van de wereldberoemde dirigent Jaap van Zweden - vertelt bij Op1 over haar leven met een autistische zoon. Daar schreef ze het boek Waar ben je thuis over. Volgens Van Zweden wordt het leven van ouders met een gehandicapt kind gedirigeerd door het kind. Ook vertelt ze dat ze veel angstgevoelens had, bijvoorbeeld wanneer de opvang haar belde: wat zal er nu weer gebeurd zijn?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's