Aaltje van Zweden vertelt in Op1 over autistische zoon, die haar leven dirigeert

Aaltje van Zweden vertelt in Op1 over autistische zoon, die haar leven dirigeert

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Aaltje van Zweden</em> vertelt in <em>Op1</em> over autistische zoon, die haar leven dirigeert Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Aaltje van Zweden - de vrouw van de wereldberoemde dirigent Jaap van Zweden - vertelt bij Op1 over haar leven met een autistische zoon. Daar schreef ze het boek Waar ben je thuis over. Volgens Van Zweden wordt het leven van ouders met een gehandicapt kind gedirigeerd door het kind. Ook vertelt ze dat ze veel angstgevoelens had, bijvoorbeeld wanneer de opvang haar belde: wat zal er nu weer gebeurd zijn? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Milo Schoenmaker in Op1 over drukte aanmeldcentrum Ter Apel: "Elke dag zoeken naar plekken" Bekijk deze video » Milo Schoenmaker in Op1 over vluchtelingen: "Op korte termijn verder met veilgheidsregio's" Bekijk deze video » Op1 gemist? Turkije wil Finland en Zweden niet bij NAVO: "Kans dat hij poot niet stijf houdt" Bekijk deze video » Rob Bertholee in Op1: "Val van Marioepol is een belangrijke mijlpaal voor Poetin" Bekijk deze video » Zien: Giovanca Ostiana vraagt zich af of je hybride warmtepomp zelf aan kunt leggen (Op1) Bekijk deze video » Renske Leijten kritisch op verplichten hybride warmtepomp: "Neem maar een lening!" Bekijk deze video »
Talkshow :
Aaltje van Zweden vertelt in Op1 over autistische zoon, die haar leven dirigeert

Aaltje van Zweden - de vrouw van de wereldberoemde dirigent Jaap van Zweden - vertelt bij Op1 over haar leven met een autistische zoon. Daar schreef ze het boek Waar ben je thuis over. Volgens Van Zweden wordt het leven van ouders met een gehandicapt kind gedirigeerd door het kind. Ook vertelt ze dat ze veel angstgevoelens had, bijvoorbeeld wanneer de opvang haar belde: wat zal er nu weer gebeurd zijn?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aaltje van Zweden vertelt in Op1 over autistische zoon, die haar leven dirigeert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV