Pijnlijke beelden: Wilfred Genee komt Khalid Kasem tegen op parkeerplaats Mediapark

Pijnlijke beelden: Wilfred Genee komt Khalid Kasem tegen op parkeerplaats Mediapark

Pijnlijke beelden: <em>Wilfred Genee</em> komt Khalid Kasem tegen op parkeerplaats <em>Mediapark</em> De mannen van Vandaag Inside hebben meteen weer een bom gedropt in Hilversum door te stellen dat ze zijn benaderd om de plek van Khalid & Sophie in te nemen bij de publieke omroep. Om het allemaal nóg pijnlijker te maken kwam presentator Wilfred Genee zijn collega Khalid Kasem dinsdag tegen op de parkeerplaats van het Mediapark... De twee leken niet echt met elkaar te willen praten, maar even later reageert Genee joviaal voor de camera's van de toegestroomde media. Bekijk de beelden van Wilfred Genee en Khalid Kasem hierboven. Bekijk ook VI-mannen kregen aanbieding overnemen Khalid & Sophie, programma zelf wist van niets (video) Bekijk deze video » Albert Verlinde sneert naar Khalid & Sophie: "BNNVARA heel blij met programma, waarom weet niemand" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van Vandaag Inside hebben meteen weer een bom gedropt in Hilversum door te stellen dat ze zijn benaderd om de plek van Khalid & Sophie in te nemen bij de publieke omroep. Om het allemaal nóg pijnlijker te maken kwam presentator Wilfred Genee zijn collega Khalid Kasem dinsdag tegen op de parkeerplaats van het Mediapark... De twee leken niet echt met elkaar te willen praten, maar even later reageert Genee joviaal voor de camera's van de toegestroomde media.

Bekijk de beelden van Wilfred Genee en Khalid Kasem hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pijnlijke beelden: Wilfred Genee komt Khalid Kasem tegen op parkeerplaats Mediapark of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV