Busje komt zo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Busje komt zo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Busje komt zo gemist? Bekijk hier de hele uitzending Paul de Leeuw is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen van Busje komt zo. Ook in deze tweede reeks rijdt hij weer met een grote touringcar door Nederland om mensen te verrassen. Hans KestingUiteraard rijdt Paul niet in zijn eentje met een lege touringcar door het land. Zijn vaste 'live voice-over' Hans Kesting is ook weer van de partij voor de nuchtere kijk op diverse zaken. Dat belooft weer hilarische momenten op te leveren. Ook buschauffeur Martijn Beuk is weer van de partij in dit tweede seizoen. GastenVerder zagen we in het eerste seizoen al een hele stoet bekende gasten voorbij trekken, en dat zal in deze tweede reeks niet anders zijn. Wie hun opwachting maken is echter nog een verrassing. Vaststaat dat Paul de leukste mensen zal ontmoeten, maar ook op de meest vreemde plekken komt en zich uit de gekste situaties moet zien te redden. :[broadcast:videos](ids:"394915,388991" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Paul de Leeuw is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen van Busje komt zo. Ook in deze tweede reeks rijdt hij weer met een grote touringcar door Nederland om mensen te verrassen.

Hans Kesting
Uiteraard rijdt Paul niet in zijn eentje met een lege touringcar door het land. Zijn vaste 'live voice-over' Hans Kesting is ook weer van de partij voor de nuchtere kijk op diverse zaken. Dat belooft weer hilarische momenten op te leveren. Ook buschauffeur Martijn Beuk is weer van de partij in dit tweede seizoen.

Gasten
Verder zagen we in het eerste seizoen al een hele stoet bekende gasten voorbij trekken, en dat zal in deze tweede reeks niet anders zijn. Wie hun opwachting maken is echter nog een verrassing. Vaststaat dat Paul de leukste mensen zal ontmoeten, maar ook op de meest vreemde plekken komt en zich uit de gekste situaties moet zien te redden.

:[broadcast:videos](ids:"394915,388991" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's