All of the Lights gemist? Bekijk hier de hele uitzending

All of the Lights gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: All of the Lights

All of the Lights gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma All of the Lights duikt presentator Défano Holwijn samen met de bekende Nederlandse hip-hopartiesten Frenna, Broederliefde, Glen Faria en Yung Nnelg in de wereld van de gospelmuziek - een genre waar ze veel kracht uit putten. Nieuw jasjeOnder begeleiding van een liveband met Elisha Amonoo-Neizer en het ZO! Gospel Choir brengen de zangers hun grootste hits in een nieuw gospeljasje. Hoe klinken moderne hiphop-hits met traditionele gospelinvloeden? Holwijn gaat op zoek naar een gemene deler tussen twee op het oog verschillende genres: hiphop en gospel. TroostIn de eerste aflevering is het de beurt aan Frenna. Gospel biedt hem hoop en troost. Iets wat hij ook probeert te bieden met zijn eigen muziek. Hoe heeft hij hoop ervaren na een moeilijke jeugd? Daarover praat hij met Défano Holwijn. Samen met een liveband en het ZO! Gospel Choir brengt hij daarnaast zijn grootste hits in een nieuwe versie. Bekijk ook Jinek gemist? Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concert Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van POP22 met Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma All of the Lights duikt presentator Défano Holwijn samen met de bekende Nederlandse hip-hopartiesten Frenna, Broederliefde, Glen Faria en Yung Nnelg in de wereld van de gospelmuziek - een genre waar ze veel kracht uit putten.

Nieuw jasje
Onder begeleiding van een liveband met Elisha Amonoo-Neizer en het ZO! Gospel Choir brengen de zangers hun grootste hits in een nieuw gospeljasje. Hoe klinken moderne hiphop-hits met traditionele gospelinvloeden? Holwijn gaat op zoek naar een gemene deler tussen twee op het oog verschillende genres: hiphop en gospel.

Troost
In de eerste aflevering is het de beurt aan Frenna. Gospel biedt hem hoop en troost. Iets wat hij ook probeert te bieden met zijn eigen muziek. Hoe heeft hij hoop ervaren na een moeilijke jeugd? Daarover praat hij met Défano Holwijn. Samen met een liveband en het ZO! Gospel Choir brengt hij daarnaast zijn grootste hits in een nieuwe versie.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV