Diederik Gommers is het oneens met Ernst Kuipers: "Weet niet waarom de minister dit zegt"

Diederik Gommers is het oneens met Ernst Kuipers: "Weet niet waarom de minister dit zegt"

Woensdag 18 mei 2022 om 08:54

Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Ernst Kuipers probeerde Nederland maandag te waarschuwen voor een mogelijke coronagolf in de winter, waarbij meer dan 100.000 besmettingen per dag niet ondenkbaar zijn. Diederik Gommers is het bij BEAU oneens met zijn voormalige baas bij het Erasmus MC: "Ik weet niet waarom de minister dit zegt."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Diederik Gommers</em> is het oneens met <em>Ernst Kuipers</em>: &quot;Weet niet waarom de minister dit zegt&quot; Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Ernst Kuipers probeerde Nederland maandag te waarschuwen voor een mogelijke coronagolf in de winter, waarbij meer dan 100.000 besmettingen per dag niet ondenkbaar zijn. Diederik Gommers is het bij BEAU oneens met zijn voormalige baas bij het Erasmus MC: "Ik weet niet waarom de minister dit zegt." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Minder sceptischGommers stelt dat hij minder sceptisch is dan Kuipers. Volgens de internist hebben we heel veel geleerd van ruim twee jaar coronacrisis: "We zijn niet meer verrast. We hebben geleerd wat Covid is, we hebben geleerd wat vaccineren is. Maar we moeten het met elkaar doen," aldus Gommers. Ook zegt hij dat we groepen niet tegenover elkaar moeten zetten. Daarnaast heeft hij vertrouwen in de wetenschap. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Diederik Gommers is het oneens met Ernst Kuipers: "Weet niet waarom de minister dit zegt"

Minder sceptisch
Gommers stelt dat hij minder sceptisch is dan Kuipers. Volgens de internist hebben we heel veel geleerd van ruim twee jaar coronacrisis: "We zijn niet meer verrast. We hebben geleerd wat Covid is, we hebben geleerd wat vaccineren is. Maar we moeten het met elkaar doen," aldus Gommers. Ook zegt hij dat we groepen niet tegenover elkaar moeten zetten. Daarnaast heeft hij vertrouwen in de wetenschap.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's