Zeeman confronteert: stalkers gemist? Dochter van Nynke gehersenspoeld door stalkende vriend

Zeeman confronteert: stalkers gemist? Dochter van Nynke gehersenspoeld door stalkende vriend

__In de tweede aflevering, die we gisteren konden zien bij RTL 5, zagen we een oude bekende. In een vorig seizoen heeft Thijs Zeeman te maken met een stalker die de zoon blijkt te zijn van Edward, die zich heeft aangemeld voor het programma. Hoewel de zoon toen uit huis is geplaatst, gaat hij nu vermoedelijk weer de fout in en stalkt hij zijn vriendin, de dochter van Nynke. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 2 hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Zeeman confronteert: stalkers</em> gemist? Dochter van Nynke gehersenspoeld door stalkende vriend __In de tweede aflevering, die we gisteren konden zien bij RTL 5, zagen we een oude bekende. In een vorig seizoen heeft Thijs Zeeman te maken met een stalker die de zoon blijkt te zijn van Edward, die zich heeft aangemeld voor het programma. Hoewel de zoon toen uit huis is geplaatst, gaat hij nu vermoedelijk weer de fout in en stalkt hij zijn vriendin, de dochter van Nynke. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 2 hieronder. Lees verder onder de video. GehersenspoeldDe dochter wil niet inzien dat haar vriendje degene is die haar stalkt. Hierdoor krijgt ze ruzie met haar moeder en trekt ze zelfs in bij het gezin van haar stalkende vriend. Nynke verliest het contact met haar en denkt dat haar dochter gehersenspoeld wordt. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Dinsdag in Zeeman Confronteert: stalkers: Oude bekende gaat wéér de mist in Bekijk deze video » Zeeman confronteert: stalkers: Een oude zaak barst in alle hevigheid weer los (video) Bekijk deze video » Zie hoe Thijs Zeeman vader Edward opnieuw confronteert met stalkende zoon (video) Bekijk deze video » Bekijk ook Dinsdag in 'Zeeman confronteert: stalkers': Jan steekt banden van ex Suzie lek Bekijk deze video » Zien: Stalker van Suzie op heterdaad betrapt en prikt banden lek (Zeeman Confronteert) Bekijk deze video »
TV :
Zeeman confronteert: stalkers gemist? Dochter van Nynke gehersenspoeld door stalkende vriend

Gehersenspoeld
De dochter wil niet inzien dat haar vriendje degene is die haar stalkt. Hierdoor krijgt ze ruzie met haar moeder en trekt ze zelfs in bij het gezin van haar stalkende vriend. Nynke verliest het contact met haar en denkt dat haar dochter gehersenspoeld wordt.

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zeeman confronteert: stalkers gemist? Dochter van Nynke gehersenspoeld door stalkende vriend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV