Zien: Biniam Girmay krijgt kurk keihard in oog en moet Giro d'Italia verlaten

Zien: Biniam Girmay krijgt kurk keihard in oog en moet Giro d'Italia verlaten

Zien: <em>Biniam Girmay</em> krijgt kurk keihard in oog en moet <em>Giro d'Italia</em> verlaten Wielrenner Biniam Girmay uit Eritrea, die deze Giro d'Italia op de toppen van zijn kunnen presteert en dinsdag de etappe won vóór Mathieu van der Poel, moet de grote wielerronde verlaten. Dat komt door een wel zéér ongelukkig incident na zijn ritzege van dinsdag: bij het ontkurken van de champagne op het podium krijgt hij de kurk keihard in zijn oog. Girmay werd meteen na de ceremonie naar het ziekenhuis gebracht. Volgens diverse bronnen is er geen ernstige oogschade, maar zijn ploeg Intermarché-Wanty-Gobert neemt het zekere voor het onzekere. Bekijk de beelden van Biniam Girmay hierboven. Bekijk ook Samenvatting Giro d'Italia etappe 8: Thomas de Gendt wint etappe Napels Bekijk deze video » Samenvatting Giro d'Italia etappe 9: Jai Hindley sterkste van groepje favorieten Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Biniam Girmay krijgt kurk keihard in oog en moet Giro d'Italia verlaten

Wielrenner Biniam Girmay uit Eritrea, die deze Giro d'Italia op de toppen van zijn kunnen presteert en dinsdag de etappe won vóór Mathieu van der Poel, moet de grote wielerronde verlaten. Dat komt door een wel zéér ongelukkig incident na zijn ritzege van dinsdag: bij het ontkurken van de champagne op het podium krijgt hij de kurk keihard in zijn oog. Girmay werd meteen na de ceremonie naar het ziekenhuis gebracht. Volgens diverse bronnen is er geen ernstige oogschade, maar zijn ploeg Intermarché-Wanty-Gobert neemt het zekere voor het onzekere.

Bekijk de beelden van Biniam Girmay hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Biniam Girmay krijgt kurk keihard in oog en moet Giro d'Italia verlaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV