Beau van Erven Dorens: 'Waar gaat het mis in de zorg?' (video)

Beau van Erven Dorens: 'Waar gaat het mis in de zorg?' (video)

Beau van Erven Dorens vroeg zich dinsdagavond hardop af waar het toch mis gaat in de zorg: "Waarom kunnen we de jongeren niet enthousiasmeren om in de zorg te gaan? Is het een geldkwestie?" Intensivist Diederik Gommers en verpleegkundigen Ryan Ramrekha en Mieke van Heteren hebben daar wel zo hun mening over. Bekijk het fragment van Beau hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau van Erven Dorens</em>: 'Waar gaat het mis in de zorg?' (video) Beau van Erven Dorens vroeg zich dinsdagavond hardop af waar het toch mis gaat in de zorg: "Waarom kunnen we de jongeren niet enthousiasmeren om in de zorg te gaan? Is het een geldkwestie?" Intensivist Diederik Gommers en verpleegkundigen Ryan Ramrekha en Mieke van Heteren hebben daar wel zo hun mening over. Bekijk het fragment van Beau hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau van Erven Dorens: 'Waar gaat het mis in de zorg?' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's