Beau van Erven Dorens: 'Waar gaat het mis in de zorg?' (video)

Beau van Erven Dorens: 'Waar gaat het mis in de zorg?' (video)

Beau van Erven Dorens vroeg zich dinsdagavond hardop af waar het toch mis gaat in de zorg: "Waarom kunnen we de jongeren niet enthousiasmeren om in de zorg te gaan? Is het een geldkwestie?" Intensivist Diederik Gommers en verpleegkundigen Ryan Ramrekha en Mieke van Heteren hebben daar wel zo hun mening over. Bekijk het fragment van Beau hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau van Erven Dorens</em>: 'Waar gaat het mis in de zorg?' (video) Beau van Erven Dorens vroeg zich dinsdagavond hardop af waar het toch mis gaat in de zorg: "Waarom kunnen we de jongeren niet enthousiasmeren om in de zorg te gaan? Is het een geldkwestie?" Intensivist Diederik Gommers en verpleegkundigen Ryan Ramrekha en Mieke van Heteren hebben daar wel zo hun mening over. Bekijk het fragment van Beau hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Diederik Gommers is het oneens met Ernst Kuipers: "Weet niet waarom de minister dit zegt" Bekijk deze video » Beau gemist? Kevin en Sabrina over eerste WK Skydiven voor mensen met een beperking Bekijk deze video » Beau: hoe werkt de Einstein Telescoop? Bekijk deze video » Zahra Boufadiss voelt ongemak bij zaak Johnny Depp/Amber Heard: "Onherstelbare reputatieschade" Bekijk deze video »
TV :
Beau van Erven Dorens: 'Waar gaat het mis in de zorg?' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens: 'Waar gaat het mis in de zorg?' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV