Vandaag Inside: willen gasten nog even niet aanschuiven bij Genee, Derksen & Van der Gijp?

Vandaag Inside: willen gasten nog even niet aanschuiven bij Genee, Derksen & Van der Gijp?

Na afloop van Vandaag Inside praatte Wilfred Genee nog even na met Raymond Mens, die dinsdag te gast was. De Amerikakenner liet weten het eigenlijk niet te snappen dat gasten nu nog even niet langs willen komen in de talkshow, na alle commotie: "Ik snap het wel als je niet wil komen, het kan zijn dat je zegt... dit ligt mij niet. Maar de kat uit de boom kijken daar begrijp ik niets van."

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van Vandaag Inside van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: willen gasten nog even niet aanschuiven bij Genee, Derksen &amp; Van der Gijp? Na afloop van Vandaag Inside praatte Wilfred Genee nog even na met Raymond Mens, die dinsdag te gast was. De Amerikakenner liet weten het eigenlijk niet te snappen dat gasten nu nog even niet langs willen komen in de talkshow, na alle commotie: "Ik snap het wel als je niet wil komen, het kan zijn dat je zegt... dit ligt mij niet. Maar de kat uit de boom kijken daar begrijp ik niets van." Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van Vandaag Inside van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's