Video: 'Telefoon Mark Rutte kon slechts 20 sms'jes opslaan, inbox snel vol'

Video: 'Telefoon Mark Rutte kon slechts 20 sms'jes opslaan, inbox snel vol'

Mark Rutte blijkt jarenlang iedere dag sms'jes van zijn telefoon te hebben verwijderd: "De tekstberichten die de premier relevant achtte, die stuurde hij door voor archivering naar ambtenaren. De rest verwijderde hij op eigen houtje", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr na berichtgeving hierover in de Volkskrant.

'Inbox zat snel vol'
Maar waarom deed Rutte dat dan? "Omdat zijn telefoon te weinig opslagruimte had. Volgens de landsadvocaat kon hij slechts twintig sms'jes opslaan waardoor de inbox natuurlijk binnen no time vol zit." Gelukkig is er ook goed nieuws voor de minister-president: sinds afgelopen donderdag heeft hij een toestel met meer opslag. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: 'Telefoon <em>Mark Rutte</em> kon slechts 20 sms'jes opslaan, inbox snel vol' Mark Rutte blijkt jarenlang iedere dag sms'jes van zijn telefoon te hebben verwijderd: "De tekstberichten die de premier relevant achtte, die stuurde hij door voor archivering naar ambtenaren. De rest verwijderde hij op eigen houtje", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr na berichtgeving hierover in de Volkskrant. 'Inbox zat snel vol'Maar waarom deed Rutte dat dan? "Omdat zijn telefoon te weinig opslagruimte had. Volgens de landsadvocaat kon hij slechts twintig sms'jes opslaan waardoor de inbox natuurlijk binnen no time vol zit." Gelukkig is er ook goed nieuws voor de minister-president: sinds afgelopen donderdag heeft hij een toestel met meer opslag. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Bekijk vragenuurtje met kinderen in Tweede Kamer: "Weet u wel wat er bij kinderen speelt?" Bekijk deze video » RTL Nieuws: Mark Rutte reageert op sms'jes-gate Bekijk deze video »
TV :
Video: 'Telefoon Mark Rutte kon slechts 20 sms'jes opslaan, inbox snel vol'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: 'Telefoon Mark Rutte kon slechts 20 sms'jes opslaan, inbox snel vol' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV