Dave Roelvink: 'In kliniek gezeten voor drank & drugsverslaving' (video)

Dave Roelvink: 'In kliniek gezeten voor drank & drugsverslaving' (video)

Dave Roelvink heeft in een bijzonder openhartige Instagrampost een boekje open gedaan over een drank & drugsverslaving waar hij jarenlang mee kampte: "Twee jaar geleden heb ik besloten dat het zo niet verder kon en heb toen professionele hulp gezocht. Ik ben een kliniek ingegaan en gelukkig met succes." Bekijk zijn hele verhaal hieronder, in de video van Shownieuws.

Dave Roelvink: 'In kliniek gezeten voor <em>drank &amp; drugsverslaving</em>' (video) Dave Roelvink heeft in een bijzonder openhartige Instagrampost een boekje open gedaan over een drank & drugsverslaving waar hij jarenlang mee kampte: "Twee jaar geleden heb ik besloten dat het zo niet verder kon en heb toen professionele hulp gezocht. Ik ben een kliniek ingegaan en gelukkig met succes." Bekijk zijn hele verhaal hieronder, in de video van Shownieuws. Bekijk ook Woensdag in Verslaafd!: zus van aan alcohol verslaafde Johan breekt tijdens interventie Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink: 'In kliniek gezeten voor drank & drugsverslaving' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV