Lando en zijn date lijken geen klik te hebben: "Dan stop je het weer terug?" (LLDL)

Lando en zijn date lijken geen klik te hebben: "Dan stop je het weer terug?" (LLDL)

Zodra de kinderwens het gespreksonderwerp is in Lang Leve de Liefde, scoort Lando geen punten bij zijn date. Hij wil geen meisjes en dus graag een zoon. De blondine lijkt deze opmerking wat raar te vinden en gooit een sarcastische opmerking op tafel. Bekijk het fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Lando en zijn date lijken <em>geen klik</em> te hebben: &quot;Dan stop je het weer terug?&quot; (LLDL) Zodra de kinderwens het gespreksonderwerp is in Lang Leve de Liefde, scoort Lando geen punten bij zijn date. Hij wil geen meisjes en dus graag een zoon. De blondine lijkt deze opmerking wat raar te vinden en gooit een sarcastische opmerking op tafel. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Ruud vindt vreemdgaan niet kunnen: "Ook niet digitaal" (Lang Leve De Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Lucia zoekt eigenlijk een TikTok-man Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lando en zijn date lijken geen klik te hebben: "Dan stop je het weer terug?" (LLDL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV