Schietpartij Buikslotermeerplein (Amsterdam): bekijk de eerste beelden

Schietpartij Buikslotermeerplein (Amsterdam): bekijk de eerste beelden

Een groot deel van het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord is afgezet door de politie vanwege, naar verluidt, meerdere schietpartijen. Volgens ooggetuigen gaat om een uit de hand gelopen drugsdeal, waarna op twee plekken geschoten werd. Op beelden van AT5 is te zien dat er een persoon, vermoedelijk een verdachte, op de grond ligt en is aangehouden. Bekijk ze hieronder:


Schietpartij <em>Buikslotermeerplein</em> (Amsterdam): bekijk de eerste beelden Een groot deel van het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord is afgezet door de politie vanwege, naar verluidt, meerdere schietpartijen. Volgens ooggetuigen gaat om een uit de hand gelopen drugsdeal, waarna op twee plekken geschoten werd. Op beelden van AT5 is te zien dat er een persoon, vermoedelijk een verdachte, op de grond ligt en is aangehouden. Bekijk ze hieronder: Bekijk ook Video: 'Telefoon Mark Rutte kon slechts 20 sms'jes opslaan, inbox snel vol' Bekijk deze video » Video: Thierry Baudet over zwangerschap Davide Bekijk deze video »
Nieuws :
Schietpartij Buikslotermeerplein (Amsterdam): bekijk de eerste beelden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schietpartij Buikslotermeerplein (Amsterdam): bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV