Woensdag in Lang Leve de Liefde: "Ik heb niet de behoefte om te trouwen" (video)

Woensdag in Lang Leve de Liefde: "Ik heb niet de behoefte om te trouwen" (video)

Zodra de kinderwens het gespreksonderwerp is in Lang Leve de Liefde, scoort Lando geen punten bij zijn date. Ook als het over trouwen gaat zijn de twee het niet met elkaar eens. Kan Lando worden overgehaald om te willen trouwen? Bekijk het fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Woensdag in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Ik heb niet de behoefte om te trouwen&quot; (video) Zodra de kinderwens het gespreksonderwerp is in Lang Leve de Liefde, scoort Lando geen punten bij zijn date. Ook als het over trouwen gaat zijn de twee het niet met elkaar eens. Kan Lando worden overgehaald om te willen trouwen? Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Ruud vindt vreemdgaan niet kunnen: "Ook niet digitaal" (Lang Leve De Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Lucia zoekt eigenlijk een TikTok-man Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's