Heftige beelden: Overleden TikTokker Lucas Cornelissen in het water gevonden

Heftige beelden: Overleden TikTokker Lucas Cornelissen in het water gevonden

De scooterrijder die dinsdagnacht (18 mei) in de Dommel belandde en overleed, is de bekende TikTokker Lucas Cornelissen uit Vlijmen.Hij staat bekend om zijn droge en humoristische filmpjes. Op zijn sociale media-accounts stromen veel sterktewensen voor familie en bekenden binnen.

Bloemen
De politie gaat uit van een noodlottig ongeluk. Op de plek waar Cornelissen De Dommel inreed, komen deze woensdagochtend mensen samen. Enkelen leggen er bloemen. Bekijk de heftige beelden tijdens het uit het water halen van het lijk hieronder.

Heftige beelden: Overleden TikTokker <em>Lucas Cornelissen</em> in het water gevonden De scooterrijder die dinsdagnacht (18 mei) in de Dommel belandde en overleed, is de bekende TikTokker Lucas Cornelissen uit Vlijmen.Hij staat bekend om zijn droge en humoristische filmpjes. Op zijn sociale media-accounts stromen veel sterktewensen voor familie en bekenden binnen. BloemenDe politie gaat uit van een noodlottig ongeluk. Op de plek waar Cornelissen De Dommel inreed, komen deze woensdagochtend mensen samen. Enkelen leggen er bloemen. Bekijk de heftige beelden tijdens het uit het water halen van het lijk hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: bewakingscamera filmt hoe Russen twee burgers in de rug schieten Bekijk deze video » Heftige beelden: Ooggetuigen over doodgeschoten journalist in Palestina: "Ze wilden me doden" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's