Donnie aan de Kook: Donnie en Sjaak koken smaakvol voor bejaardentehuis (video)

Donnie aan de Kook: Donnie en Sjaak koken smaakvol voor bejaardentehuis (video)

<em>Donnie aan de Kook</em>: Donnie en Sjaak koken smaakvol voor bejaardentehuis (video) Donnie reist met de enige echte superflexe Donnie-aan-de-kook-Foodtruck naar artiest Sjaak. Samen met Sjaak maakt hij heerlijke gerechten. Zoutloos koken is er deze keer niet bij en de knoflook wordt rijkelijk ingezet. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Lekker eten in het bejaardentehuisDonnie en Sjaak zetten het bejaardentehuis in Bathmen op z'n kop. Smaakloos eten is er dit keer niet. De knoflook en zout wordt rijkelijk ingezet door Sjaak. Kunnen de bewoners van het bejaardentehuis dit wel waarderen? Bekijk de aflevering hierboven. Bekijk ook Nieuw seizoen Donnie aan de Kook van start gegaan: bekijk de eerste afl. met Boer Ayoub Bekijk deze video »
Show :
Donnie aan de Kook: Donnie en Sjaak koken smaakvol voor bejaardentehuis (video)
Woensdag 18 mei 2022 om 16:47

Donnie reist met de enige echte superflexe Donnie-aan-de-kook-Foodtruck naar artiest Sjaak. Samen met Sjaak maakt hij heerlijke gerechten. Zoutloos koken is er deze keer niet bij en de knoflook wordt rijkelijk ingezet. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Lekker eten in het bejaardentehuis
Donnie en Sjaak zetten het bejaardentehuis in Bathmen op z'n kop. Smaakloos eten is er dit keer niet. De knoflook en zout wordt rijkelijk ingezet door Sjaak. Kunnen de bewoners van het bejaardentehuis dit wel waarderen? Bekijk de aflevering hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's