BN'ers in het ziekenhuis: Rachel Hazes hoort verschrikkelijk verhaal aan (video)

BN'ers in het ziekenhuis: Rachel Hazes hoort verschrikkelijk verhaal aan (video)

Rachel Hazes is een van de BN'ers die dit seizoen meeloopt in een ziekenhuis. In de aflevering van vanavond (18 mei) hoort ze een verschrikkelijk verhaal aan waarin een aantal personen ziek zijn geworden. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: <em>Rachel Hazes</em> hoort <em>verschrikkelijk</em> verhaal aan (video) Rachel Hazes is een van de BN'ers die dit seizoen meeloopt in een ziekenhuis. In de aflevering van vanavond (18 mei) hoort ze een verschrikkelijk verhaal aan waarin een aantal personen ziek zijn geworden. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Natasja Froger moet 'slecht' nieuws delen (video) Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Rachel Hazes wil niet naar de corona afdeling Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV