Pieter Omtzigt in Khalid & Sophie: 'Mark Rutte heeft informatie achtergehouden' (video)

Pieter Omtzigt in Khalid & Sophie: 'Mark Rutte heeft informatie achtergehouden' (video)

Woensdag 18 mei 2022 om 19:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Premier Mark Rutte heeft jarenlang iedere dag sms’jes van zijn telefoon gewist. De tekstberichten die de premier zelf van belang vond voor archivering stuurde hij door naar ambtenaren, de rest verwijderde hij op eigen houtje, meldde de Volkskrant woensdagochtend. Pieter Omtzigt reageert in Khalid & Sophie.

Lees verder onder de video.

Pieter Omtzigt in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: 'Mark Rutte heeft informatie achtergehouden' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Premier Mark Rutte heeft jarenlang iedere dag sms’jes van zijn telefoon gewist. De tekstberichten die de premier zelf van belang vond voor archivering stuurde hij door naar ambtenaren, de rest verwijderde hij op eigen houtje, meldde de Volkskrant woensdagochtend. Pieter Omtzigt reageert in Khalid & Sophie. Lees verder onder de video. InformatieKamerlid Pieter Omtzigt is te gast in Khalid & Sophie. Hij zegt: 'Als je informatie achterhoudt als minister, dan weten we niet wat er aan de hand is.' Mark Rutte liet woensdagmiddag weten zich aan de regels te hebben gehouden. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Pieter Omtzigt in Khalid & Sophie: 'Mark Rutte heeft informatie achtergehouden' (video)

Informatie
Kamerlid Pieter Omtzigt is te gast in Khalid & Sophie. Hij zegt: 'Als je informatie achterhoudt als minister, dan weten we niet wat er aan de hand is.' Mark Rutte liet woensdagmiddag weten zich aan de regels te hebben gehouden.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's