Hart van Nederland gemist? Eerste tropische dag van 2022: lokaal warmer dan 30 graden

Hart van Nederland gemist? Eerste tropische dag van 2022: lokaal warmer dan 30 graden

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Eerste <em>tropische dag</em> van 2022: lokaal warmer dan 30 graden Voor het eerst dit jaar is er sprake van een lokale tropische dag: woensdagmiddag om 15.15 uur tikte de thermometer in het Limburgse Arcen 30,1 graden aan, meldt Weer.nl. En daarmee valt deze eerste lokale tropische dag vroeger dan gemiddeld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Sigrid Kaag erkent de onzorgvuldigheid van Kabinet: "15,5 miljard niet op orde" (video) Bekijk deze video » Mark Rutte over achterhouden van zaken door sms'jes te wissen: "Nooit bewust" (video) Bekijk deze video » Bijzondere beelden: enorme vis zwemt rond in jachthaven Zutphen Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voor het eerst dit jaar is er sprake van een lokale tropische dag: woensdagmiddag om 15.15 uur tikte de thermometer in het Limburgse Arcen 30,1 graden aan, meldt Weer.nl. En daarmee valt deze eerste lokale tropische dag vroeger dan gemiddeld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's