Khalid & Sophie: David Van Reybrouck gaat de theaters in met zijn boek Revolusi (video)

Khalid & Sophie: David Van Reybrouck gaat de theaters in met zijn boek Revolusi (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: David Van Reybrouck gaat de theaters in met zijn boek <em>Revolusi</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Cultuurhistoricus David Van Reybrouck schreef het boek Revolusi over de onafhankelijkheidsstrijd van Indonesië en met dit boek onder zijn arm trekt hij binnenkort langs theaters in Nederland. In Khalid & Sophie is hij te gast om te vertellen waarover zijn theatercollege gaat. 'Het is een hele hele lange geschiedenis geweest, die in Nederland relatief onbekend is.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: David Van Reybrouck gaat de theaters in met zijn boek Revolusi (video)

Cultuurhistoricus David Van Reybrouck schreef het boek Revolusi over de onafhankelijkheidsstrijd van Indonesië en met dit boek onder zijn arm trekt hij binnenkort langs theaters in Nederland. In Khalid & Sophie is hij te gast om te vertellen waarover zijn theatercollege gaat. 'Het is een hele hele lange geschiedenis geweest, die in Nederland relatief onbekend is.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's