Trailer: speciaal seizoen Het Perfecte Plaatje vanuit Argentinië vanaf 1 juni te zien

Trailer: speciaal seizoen Het Perfecte Plaatje vanuit Argentinië vanaf 1 juni te zien

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Trailer: speciaal seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em> vanuit Argentinië vanaf 1 juni te zien Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Renée Soutendijk, Babette van Veen, Thomas Berge en Daphne Bunskoek behoren onder andere tot de kandidaten in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. In bovenstaande trailer zie je de eerste beelden van het speciale zevende seizoen dat zich afspeelt in Argentinië. In totaal zijn er acht bekende Nederlanders die dit jaar mee doen aan de fotografiecompetitie. Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: deze BN'ers reizen af naar Argentinië voor gloednieuw seizoen Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Zien: Tijl Beckand over bijzonder seizoen Het Perfecte Plaatje in Argentinië Bekijk deze video »
TV :
Trailer: speciaal seizoen Het Perfecte Plaatje vanuit Argentinië vanaf 1 juni te zien

Renée Soutendijk, Babette van Veen, Thomas Berge en Daphne Bunskoek behoren onder andere tot de kandidaten in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. In bovenstaande trailer zie je de eerste beelden van het speciale zevende seizoen dat zich afspeelt in Argentinië. In totaal zijn er acht bekende Nederlanders die dit jaar mee doen aan de fotografiecompetitie.

Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's