Waardevolle Escher-werken ontdekt in Tussen Kunst en Kitsch: 'Een droom!' (video)

Waardevolle Escher-werken ontdekt in Tussen Kunst en Kitsch: 'Een droom!' (video)

Tussen kunst en kitsch gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

In het programma Tussen Kunst en Kitsch vraagt iemand zich af wat twee schilderijen van Escher waard zijn. En dat is nogal wat!

Lees verder onder de video.

Waardevolle Escher-werken ontdekt in <em>Tussen Kunst en Kitsch</em>: 'Een droom!' (video) Tussen kunst en kitsch gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In het programma Tussen Kunst en Kitsch vraagt iemand zich af wat twee schilderijen van Escher waard zijn. En dat is nogal wat! Lees verder onder de video. Meer dan 100.000 euroWe kunnen met recht spreken van een megaklapper in Tussen Kunst en Kitsch woensdagavond. Een meneer heeft drie werken meegenomen van Maurits Cornelis Escher, de beroemde Nederlandse kunstenaar. In totaal zijn de werken meer dan een ton waard, vertelt deskundige Willem de Winter. Bekijk het fragment hierboven. Tussen Kunst en Kitsch is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tussen kunst en kitsch terugkijken op Gids.tv.
TV :
Waardevolle Escher-werken ontdekt in Tussen Kunst en Kitsch: 'Een droom!' (video)

Meer dan 100.000 euro
We kunnen met recht spreken van een megaklapper in Tussen Kunst en Kitsch woensdagavond. Een meneer heeft drie werken meegenomen van Maurits Cornelis Escher, de beroemde Nederlandse kunstenaar. In totaal zijn de werken meer dan een ton waard, vertelt deskundige Willem de Winter. Bekijk het fragment hierboven.

Tussen Kunst en Kitsch is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tussen kunst en kitsch terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV