Duivenmelker Leo Snel in Op1 met vijftien jaar vermiste duif: 'Ongelofelijk!'

Duivenmelker Leo Snel in Op1 met vijftien jaar vermiste duif: 'Ongelofelijk!'

Woensdag 18 mei 2022 om 22:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Duivenmelker</em> Leo Snel in <em>Op1</em> met vijftien jaar vermiste duif: 'Ongelofelijk!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Duivenmelker Leo Snel raakte in 2007 zijn duif kwijt. Normaal gesproken vinden duiven hun huis snel terug, maar dat kan ook wel een tijdje duren. Dat Leo's duif echter na 15 jaar huiswaarts keerde, is uniek. Daarom is hij samen met zijn duif te gast in Op1. 'Ik heb niet gehoord dat dit ooit eerder is voorgekomen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Duivenmelker Leo Snel in Op1 met vijftien jaar vermiste duif: 'Ongelofelijk!'

Duivenmelker Leo Snel raakte in 2007 zijn duif kwijt. Normaal gesproken vinden duiven hun huis snel terug, maar dat kan ook wel een tijdje duren. Dat Leo's duif echter na 15 jaar huiswaarts keerde, is uniek. Daarom is hij samen met zijn duif te gast in Op1. 'Ik heb niet gehoord dat dit ooit eerder is voorgekomen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's