Hello Goodbye: Hoe is het nu met? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hello Goodbye: Hoe is het nu met? gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Special: Hello Goodbye - hoe is het nu met?

Hello Goodbye: Hoe is het nu met? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Al jarenlang is Hello Goodbye een kijkcijferkanon bij de publieke omroep. Presentator Joris Linssen ontmoet reizigers in de vertrek- en aankomsthal van Schiphol, waarna bijzondere gesprekken ontstaan. In de special Hello Goodbye: hoe is het nu met? blikt hij terug. VerhalenAl sinds 2005 is Hello Goodbye een vaste waarde bij de publieke omroep. Joris Linssen verblijft op luchthaven Schiphol, waar het dagelijks een komen en gaan is van reizigers. Achter al die reizen blijken aangrijpende en ontroerende verhalen schuil te gaan. Van vluchtelingen tot Nederlanders die hun geliefden jarenlang niet hebben gezien: er komt van alles voorbij. Hoe gaat het nu?In de special Hello Goodbye: hoe is het nu met? gaat Linssen langs bij mensen die hij heeft ontmoet op Schiphol. Ze vertelden hem verhalen over langverloren liefdes, vlucht uit oorlogsgebieden en familieleden, maar hoe gaat het met ze? Waar staan ze in het leven en wat heeft dat bijzondere moment waar Linssen getuige van was voor ze betekend? Bekijk ook Hello Goodbye: "Familie komt met evacuatievlucht uit Kabul" (video) Bekijk deze video » Hello Goodbye gemist? Zelfmoord van vader: "Achteraf bleek dat hij geestelijk ziek was" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Al jarenlang is Hello Goodbye een kijkcijferkanon bij de publieke omroep. Presentator Joris Linssen ontmoet reizigers in de vertrek- en aankomsthal van Schiphol, waarna bijzondere gesprekken ontstaan. In de special Hello Goodbye: hoe is het nu met? blikt hij terug.

Verhalen
Al sinds 2005 is Hello Goodbye een vaste waarde bij de publieke omroep. Joris Linssen verblijft op luchthaven Schiphol, waar het dagelijks een komen en gaan is van reizigers. Achter al die reizen blijken aangrijpende en ontroerende verhalen schuil te gaan. Van vluchtelingen tot Nederlanders die hun geliefden jarenlang niet hebben gezien: er komt van alles voorbij.

Hoe gaat het nu?
In de special Hello Goodbye: hoe is het nu met? gaat Linssen langs bij mensen die hij heeft ontmoet op Schiphol. Ze vertelden hem verhalen over langverloren liefdes, vlucht uit oorlogsgebieden en familieleden, maar hoe gaat het met ze? Waar staan ze in het leven en wat heeft dat bijzondere moment waar Linssen getuige van was voor ze betekend?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV