POP22 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

POP22 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

POP22 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange presenteren samen het nieuwe muziekprogramma POP22, waarin Nederlandse artiesten een podium krijgen. De populairste bands en artiesten van het moment, beginnende muzikanten en onontdekte talenten: in POP22 is plek voor iedereen. De komende twee donderdagen op NPO 1. GenresDaarnaast probeert POP22 alle genres een podium te geven. Pop, rock, soul, hiphop, dance en het levenslied komen samen op vier verschillende podia waarop vier bands of artiesten optreden. Hoe gaat het met hen nu ze weer kunnen optreden? Wat is hun eerste of nieuwste single en welke plaat zouden de artiesten meenemen naar een onbewoond eiland? Eerste afleveringIn de eerste aflevering vertelt Davina Michelle over haar concert in Ahoy en hoe zij jong talent een podium geeft. Sor speelt zijn nieuwe single met zijn ‘sorkest’, en Blanks deelt hoe hij uitgroeide van YouTuber tot popartiest. Als laatste vertelt Froukje onder meer over de totstandkoming van haar nieuwe EP én speelt ze haar nieuwe single. :[broadcast:videos](ids:"448872,444237" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange presenteren samen het nieuwe muziekprogramma POP22, waarin Nederlandse artiesten een podium krijgen. De populairste bands en artiesten van het moment, beginnende muzikanten en onontdekte talenten: in POP22 is plek voor iedereen. De komende twee donderdagen op NPO 1.

Genres
Daarnaast probeert POP22 alle genres een podium te geven. Pop, rock, soul, hiphop, dance en het levenslied komen samen op vier verschillende podia waarop vier bands of artiesten optreden. Hoe gaat het met hen nu ze weer kunnen optreden? Wat is hun eerste of nieuwste single en welke plaat zouden de artiesten meenemen naar een onbewoond eiland?

Eerste aflevering
In de eerste aflevering vertelt Davina Michelle over haar concert in Ahoy en hoe zij jong talent een podium geeft. Sor speelt zijn nieuwe single met zijn ‘sorkest’, en Blanks deelt hoe hij uitgroeide van YouTuber tot popartiest. Als laatste vertelt Froukje onder meer over de totstandkoming van haar nieuwe EP én speelt ze haar nieuwe single.

:[broadcast:videos](ids:"448872,444237" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's