Love is in the Air: Karina hoopt op weerzien met haar familie in Peru (video)

Love is in the Air: Karina hoopt op weerzien met haar familie in Peru (video)

In de uitzending van 18 mei zagen we Karina en Richard, die al 21 jaar samen zijn en samen twee dochters hebben. De familie van Karina woont in Peru. Karina en Richard zijn al lang niet in Peru geweest, het gemis van hun familie is dan ook groot. Ze kunnen niet wachten om hun dierbaren weer in de armen te kunnen sluiten. Bekijk de beelden van Love Is in the Air hieronder.

Love Is in the Air is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv.

<em>Love is in the Air</em>: Karina hoopt op weerzien met haar familie in Peru (video) In de uitzending van 18 mei zagen we Karina en Richard, die al 21 jaar samen zijn en samen twee dochters hebben. De familie van Karina woont in Peru. Karina en Richard zijn al lang niet in Peru geweest, het gemis van hun familie is dan ook groot. Ze kunnen niet wachten om hun dierbaren weer in de armen te kunnen sluiten. Bekijk de beelden van Love Is in the Air hieronder. Love Is in the Air is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Love Is in the Air gemist? Emotioneel facetime gesprek in Peru (video) Bekijk deze video » Bekijk ontroerende Love is in the Air beelden met liefdevolle hereniging in Peru Bekijk deze video » Bekijk ook Love Is in the Air: Cor kan na 11 jaar weer knuffelen met zussen Wilma en Meta Bekijk deze video » Love Is in the Air gemist? Emotioneel facetime gesprek in Peru (video) Bekijk deze video »
TV :
Love is in the Air: Karina hoopt op weerzien met haar familie in Peru (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Love is in the Air: Karina hoopt op weerzien met haar familie in Peru (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV